HIDROIZOLATII
TARGU MURES

Firma noastra ofera servicii de Hidroizolatii in Mures.

HIDROIZOLATII BITUM

Protecție durabilă și etanșă împotriva factorilor de mediu, utilizând tehnologii bituminoase avansate.

HIDROIZOLATII LICHIDE

Soluții de impermeabilizare flexibile și adaptabile, aplicate sub formă lichidă pentru rezultate superioare și durabile.

IZOLATII TERMICE

Eficiență energetică sporită prin sisteme inovatoare de izolare termică, contribuind la confortul termic al locuinței dumneavoastră.

Pentru evaluari gratuite nu ezitati sa ne scrieti pe WhatsApp
Suntem disponibili 24/7

0 ANI
EXPERIENTA

Case & Vile

Clădiri comerciale

Hale de Productie

Clădiri industriale

Blocuri si Terase

De ce noi?

CE AVEM DE OFERIT?

Noi suntem dedicați oferirii de soluții profesionale de hidroizolații și izolații termice. Cu o experiență solidă și o echipă pasionată, ne angajăm să aducem durabilitate, eficiență și confort în proiectele dumneavoastră.

  • Cu 10 ani de experiență în industrie, ne mândrim cu abilitatea noastră de a oferi soluții personalizate și eficiente pentru fiecare proiect.

  • Ne menținem la curent cu cele mai recente tehnologii din domeniu, utilizând materiale de calitate superioară și soluții inovatoare pentru hidroizolații și izolații termice de excepție.

  • În fiecare proiect, asigurăm o execuție impecabilă și rezultate durabile, contribuind la protejarea structurilor împotriva factorilor de mediu și îmbunătățind eficiența energetică a clădirilor.

Tipuri de

Hidroizolații Executate

Hidroizolații Bituminoase

Serviciul de hidroizolatii bituminoase se refera la aplicarea unei membrane bituminoase pe suprafetele cu probleme de infiltrare a apei, cu scopul de a preveni aparitia de umiditate in interiorul cladiriilor. Aceasta metoda este una dintre cele mai eficiente si durabile metode de izolare impotriva apei si umiditatii.

Prestam acest serviciu prin aplicarea membranei bituminoase pe suprafetele afectate, prin utilizarea metoda de termosudura. De exemplu, aplicam membrane bituminoase cu o durabilitate ridicata prin folosirea unor echipamente specializate care se numesc: arzator si butelie de gaz.

Hidroizolații Lichide

Hidroizolațiile lichide sunt o soluție modernă și eficientă pentru protejarea construcțiilor împotriva infiltrării de apă sau umiditate. Acestea se aplică sub formă de lichid pe suprafața construcției, creând astfel un strat continuu și etanș.

Echipa noastră va identifica problemele legate de umiditatea pereților, ale podelei sau ale acoperișului, oferind soluții personalizate adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

În plus, hidroizolațiile lichide oferă avantaje precum durabilitate, flexibilitate și rezistență în timp, astfel încât odată aplicate, nu va fi nevoie de reparații sau întreținere majoră pentru o perioadă lungă de timp.

Izolații Termice

Izolațiile termice sunt servicii importante pentru a menține o temperatură confortabilă în interiorul clădirilor în timpul iernii și verii. Acestea sunt adesea clasificate împreună cu hidroizolațiile, deoarece în majoritatea cazurilor este necesar să se adauge un strat de izolație termică sub hidroizolație.

La nivel practic, serviciile de izolație termică implică aplicarea anumitor materiale și produse pentru a reduce pierderea de căldură prin pereți, podele și acoperișuri, precum și pentru a preveni difuziunea umidității din exterior spre interiorul clădirilor.

Echipa noastră de experți oferă servicii de izolație termică de înaltă calitate, care îmbunătățesc confortul termic în clădiri și reduc costurile de întreținere. Ne asigurăm că aplicăm cele mai bune tehnologii și materiale disponibile pe piață pentru a asigura o performanță de lungă durată și pentru a satisface cerințele clienților noștri.

Achiziție Materiale

Selectăm cu atenție materialele de cea mai înaltă calitate, garantând durabilitatea și eficiența acoperișului dumneavoastră.

Livrare Materiale

Materialele sunt livrate la timp, asigurându-vă că proiectul începe în condiții optime.

Servicii de Montaj

Echipa noastră de specialiști realizează montajul conform specificatiilor tehnice, asigurându-vă un acoperiș perfect funcțional și estetic.

Efectuata de noi

HIDROIZOLATIE

11 22

FAQ

INTREBARI GENERALE

Cât durează înlocuirea completă a acoperișului?
Read More
Durata poate varia în funcție de dimensiunea și complexitatea proiectului. O înlocuire tipică poate dura între 4 și 10 zile, dar acest lucru depinde de condițiile meteorologice și de specificațiile exacte ale lucrării.
Cum pot obține o estimare pentru reparații sau înlocuirea acoperișului?
Read More
Puteți solicita o estimare gratuită completând formularul nostru online sau sunând la numărul nostru de telefon. Un reprezentant al nostru va programa o vizită pentru a evalua proiectul și pentru a oferi o estimare detaliată.
Ce garanții oferiți pentru lucrările efectuate?
Read More
Oferim o garanție standard de 15 ani pentru materiale și 5 ani pentru manoperă. Detalii complete privind garanțiile vor fi incluse în contractul de servicii.
Cum gestionați situațiile de urgență legate de acoperișuri?
Read More
Avem un serviciu de urgență disponibil 24/7. Sunați la numărul nostru de urgență și vom răspunde prompt, intervenind pentru a minimiza daunele și a asigura siguranța.
Ce tipuri de materiale de acoperiș sunt disponibile?
Read More
Există o varietate de materiale, inclusiv țiglă, tablă, șindrilă, sau țiglă metalică. Fiecare material are avantaje distincte, precum durabilitate, izolare termică și estetică. Recomandăm o discuție detaliată pentru a identifica cel mai potrivit material pentru nevoile dvs.

Avem acoperire in

URMATOARELE ZONE

Contactati-ne

Adresa

Targu Mures, Mures

Telefon

072 839 56 39

Scrieti-ne pentru a lua legatura cu noi. Raspundem la toate cererile in maxim 24 de ore.

Scroll to Top