MONTAJ ACOPERIS
TARGU MURES

Firma noastra ofera servicii de Montaj Acoperis in Mures.

MONTAJ TIGLA METALICA

Profilul ondulat al tiglei metalice aduce un aspect contemporan, asigurând etanșeitate și rezistență la impact.

MONTAJ TIGLA CERAMICA SAU BETON

Tigla ceramică, montată cu precizie, oferă o estetică clasică, izolație termică eficientă și rezistență la intemperii.

MONTAJ TABLA CUTATA SAU FALTUITA

Tabla cutată sau faltuită oferă mai multe variante de design, adaptându-se nevoilor și preferințelor individuale.

Pentru evaluari gratuite nu ezitati sa ne scrieti pe WhatsApp
Suntem disponibili 24/7

0 ANI
EXPERIENTA

Case & Vile

Clădiri comerciale

Clădiri instituționale

Clădiri industriale

Ansambluri rezidentiale

De ce noi?

CE AVEM DE OFERIT?

Noi suntem pasionați de excelență în montajul acoperișurilor, oferind servicii personalizate pentru a transforma visurile dumneavoastră în realitate. Cu o echipă de specialiști, ne mândrim cu:

  • Cu o experiență bogată în domeniul montajului acoperișurilor, garantăm servicii de cea mai înaltă calitate, adaptate la nevoile unice ale fiecărui proiect.
  • Oferim o gamă variată de opțiuni de montaj, inclusiv tiglă metalică, tablă, tiglă ceramică, tiglă de beton și sindrilă, pentru a satisface preferințele estetice și funcționale ale clienților noștri.
  • Echipa noastră abordează fiecare proiect cu o atenție deosebită la detalii, asigurând eficiență în montaj și un aspect final impecabil al acoperișului.

Oferim mai multe

Tipuri de Montaj

Montaj Tiglă Metalică

Suntem o echipă specializată în montarea tiglei metalice pe acoperişurile clădirilor noi sau vechi. În primul rând, realizăm măsurătorile şi evaluăm suprafaţa acoperişului pentru a determina cantitatea exactă de materiale necesare. Apoi, începem lucrul prin îndepărtarea acoperişului vechi şi pregătirea suprafeţei pentru a monta tigla metalică.

Urmează montarea sistemului de protecţie hidroizolant şi a structurii de susţinere a tiglei metalice, înainte de a începe să instalăm fiecare coala de tiglă în parte. Pentru a ne asigura că totul este fixat în siguranţă şi fără erori, verificăm constant poziţionarea şi strângerea tiglei metalice.

De-a lungul anilor, ne-am dezvoltat expertiza în instalarea tiglei metalice, astfel încât oferim servicii rapide, eficiente şi la un preţ accesibil.

Montaj Tablă Plana Cutata sau Faltuita Click

Serviciul de montaj a tablei cutate si a tablei faltuita click prezinta o solutie simpla si eficienta pentru acoperirea cladirilor sau a teraselor . Aceasta metoda de acoperire este una moderna, ce ofera beneficii similare cu cele ale unui acoperis traditional, dar cu avantajul sistemului de prindere cu click. Astfel, montajul este mai usor si mai rapid, iar costurile sunt reduse. Calitatea materialelor utilizate asigura protectia impotriva intemperiilor si durabilitatea in timp.

Montaj Tiglă Ceramică

Echipa noastra are experienta si indemanarea necesare pentru a monta tiglele ceramice in cel mai eficient mod, asigurand o rezistenta maxima, o protectie optima impotriva intemperiilor si o estetica impecabila a casei tale. De la pregatirea suportului pana la finalizarea lucrarii, securitatea si curatenia pe santier sunt prioritatile noastre, iar materialele folosite sunt de inalta calitate, pentru a garanta durabilitatea si calitatea lucrarilor noastre.

Montaj Tiglă de Beton

Serviciul de montaj tigla de beton este necesar pentru a instala in mod corespunzator tigla de beton pe acoperisuri, garantand astfel siguranta, durabilitatea si estetica adecvata a acoperisului. Aceasta operatiune poate fi delicata si trebuie realizata de un profesionist, astfel incat sa se evite eventualele daune care ar putea aparea in cazul unei instalari incorecte. In acelasi timp, montajul corect al tiglei de beton asigura o izolare termica si fonica optima, respectand toate standardele de calitate si siguranta.

Montaj Sindrilă

Sindrilile bituminoase sunt fabricate din materiale rezistente, au o textura granulata si sunt disponibile intr-o varietate de culori si dimensiuni. Montajul se face de catre specialisti nostrii, care pregatesc stratul suport si fixeaza sindrilele pe acoperis cu adeziv special. Acest serviciu poate fi realizat atat pe acoperisurile de case individuale sau vile, cat si pe cladiri industriale sau comerciale.

Achiziție Materiale

Selectăm cu atenție materialele de cea mai înaltă calitate, garantând durabilitatea și eficiența acoperișului dumneavoastră.

Livrare Materiale

Materialele sunt livrate la timp, asigurându-vă că proiectul începe în condiții optime.

Servicii de Montaj

Echipa noastră de specialiști realizează montajul conform specificatiilor tehnice, asigurându-vă un acoperiș perfect funcțional și estetic.

Efectuata de noi

MONTAJ ACOPERIS

3 4

FAQ

INTREBARI GENERALE

Cât durează înlocuirea completă a acoperișului?
Read More
Durata poate varia în funcție de dimensiunea și complexitatea proiectului. O înlocuire tipică poate dura între 4 și 10 zile, dar acest lucru depinde de condițiile meteorologice și de specificațiile exacte ale lucrării.
Cum pot obține o estimare pentru reparații sau înlocuirea acoperișului?
Read More
Puteți solicita o estimare gratuită completând formularul nostru online sau sunând la numărul nostru de telefon. Un reprezentant al nostru va programa o vizită pentru a evalua proiectul și pentru a oferi o estimare detaliată.
Ce garanții oferiți pentru lucrările efectuate?
Read More
Oferim o garanție standard de 15 ani pentru materiale și 5 ani pentru manoperă. Detalii complete privind garanțiile vor fi incluse în contractul de servicii.
Cum gestionați situațiile de urgență legate de acoperișuri?
Read More
Avem un serviciu de urgență disponibil 24/7. Sunați la numărul nostru de urgență și vom răspunde prompt, intervenind pentru a minimiza daunele și a asigura siguranța.
Ce tipuri de materiale de acoperiș sunt disponibile?
Read More
Există o varietate de materiale, inclusiv țiglă, tablă, șindrilă, sau țiglă metalică. Fiecare material are avantaje distincte, precum durabilitate, izolare termică și estetică. Recomandăm o discuție detaliată pentru a identifica cel mai potrivit material pentru nevoile dvs.

Avem acoperire in

URMATOARELE ZONE

Contactati-ne

Adresa

Targu Mures, Mures

Telefon

072 839 56 39

Scrieti-ne pentru a lua legatura cu noi. Raspundem la toate cererile in maxim 24 de ore.

Scroll to Top