REPARATII ACOPERISURI TARGU MURES

Firma noastra ofera servicii de Raparatii pentru Acoperisuri in Mures.

EXPERIENȚĂ

Cu ani de experiență în domeniu, echipa noastră de specialiști este dedicată furnizării de servicii de cea mai înaltă calitate.​

MATERIALE DE CALITATE

Folosim doar materiale de cea mai bună calitate pentru a asigura durabilitatea și rezistența acoperișului dumneavoastră.

EVALUARE GRATUITA

Oferim evaluări gratuite și transparente pentru a vă ajuta să luați decizii informate privind repararea acoperișului.

Pentru evaluari gratuite nu ezitati sa ne scrieti pe WhatsApp
Suntem disponibili 24/7

Case & Vile

Clădiri comerciale

Clădiri instituționale

Clădiri industriale

Ansambluri rezidentiale

+ 0 ANI
EXPERIENTA

De ce noi?

CE AVEM DE OFERIT?

Noi suntem o echipa de profesionisti din Targu Mures cu experienta indelungata in domeniul constructiilor si al renovarilor. Indiferent de problema pe care o intampinati cu acoperisul dumneavoastra, suntem aici pentru a va oferi ajutorul necesar si solutiile potrivite pentru problemele dumneavoastra.

Noi intelegem cat de important este acoperisul pentru casa dumneavoastra si de aceea ne angajam sa oferim servicii de cea mai buna calitate in ceea ce privesc reparatiile, mentenanta si instalarea acoperisurilor. Avem o abordare personalizata pentru fiecare proiect, astfel incat sa ne asiguram ca satisfacem nevoile si asteptarile fiecarui client.

Indiferent daca aveti nevoie de reparatii minore sau de o inlocuire completa a acoperisului, suntem pregatiti sa va ajutam. 

Oferim servicii complete de

Reparatii Acoperisuri in Mures

Reparatii Acoperis Tabla sau Tigla Metalica

Serviciul nostru specializat în repararea acoperișurilor din tablă sau țiglă metalică se concentrează pe remedierea problemelor cu care se confruntă acoperișurile rezidențiale și comerciale. Situațiile precum deteriorările cauzate de condițiile meteorologice extreme, cum ar fi furtuni sau vânt puternic, pot necesita intervenții urgente. Cu tehnici și echipamente necesare, asigurăm reparații rapide și de calitate fără a afecta structura clădirii.

Oferta noastră nu se oprește la reacționarea la daunele existente. Punem la dispoziție și servicii periodice de întreținere pentru prevenirea deteriorărilor viitoare și asigurarea unei funcționări optime și durabile a acoperișului.

Reparatii Acoperis Tigla Ceramica

Pentru a repara acoperisul din tigla ceramica, se poate face utilizarea unor materiale si metode adecvate, precum inlocuirea tiglei sparte sau deteriorate, repararea scheletului de sustinere a acoperisului, aplicarea de impermeabilizare sau tratament anti-mucegai.

Reparatii Jgheaburi și Burlane

Ne putem ocupa de toate tipurile de jgheaburi și burlane, inclusiv cele din metal sau plastic, la fel ca și cele din cupru. Suntem mândri să oferim servicii de înaltă calitate, la prețuri competitive și cu o garanție a lucrării efectuate. Vom determina cu precizie problema și vom oferi recomandări personalizate pentru a vă asigura ani de ploaie fără probleme.

Reparatii Structurale

Serviciul nostru de reparatii structurale pentru acoperisuri este special creat pentru a remedia problemele legate de rezistenta si stabilitatea acoperisului unei cladiri. Acest serviciu este disponibil pentru toate tipurile de acoperisuri, inclusiv cele plate sau inclinate. Expertii nostri in constructii analizeaza cu atentie starea acoperisului si identifica orice problema cu structura sa, precum deformari sau fisuri.

Reparatii Accesorii

Oferim un serviciu complet de reparatii pentru coame, dolii, cosuri de fum si ferestre de mansarda. Indiferent daca este vorba despre inlocuirea elementelor deteriorate sau despre reabilitarea celor vechi, suntem aici sa ajutam. Reparatiile noastre sunt efectuate cu materiale de calitate superioara pentru a preveni deteriorarea ulterioara.

Achiziție Materiale

Selectăm cu atenție materialele de cea mai înaltă calitate, garantând durabilitatea și eficiența acoperișului dumneavoastră.

Livrare Materiale

Materialele sunt livrate la timp, asigurându-vă că proiectul începe în condiții optime.

Servicii de Montaj

Echipa noastră de specialiști realizează montajul conform specificatiilor tehnice, asigurându-vă un acoperiș perfect funcțional și estetic.

Efectuata de noi

REPARATIE ACOPERIS

1 2

FAQ

INTREBARI GENERALE

Cât durează înlocuirea completă a acoperișului?
Read More
Durata poate varia în funcție de dimensiunea și complexitatea proiectului. O înlocuire tipică poate dura între 4 și 10 zile, dar acest lucru depinde de condițiile meteorologice și de specificațiile exacte ale lucrării.
Cum pot obține o estimare pentru reparații sau înlocuirea acoperișului?
Read More
Puteți solicita o estimare gratuită completând formularul nostru online sau sunând la numărul nostru de telefon. Un reprezentant al nostru va programa o vizită pentru a evalua proiectul și pentru a oferi o estimare detaliată.
Ce garanții oferiți pentru lucrările efectuate?
Read More
Oferim o garanție standard de 15 ani pentru materiale și 5 ani pentru manoperă. Detalii complete privind garanțiile vor fi incluse în contractul de servicii.
Cum gestionați situațiile de urgență legate de acoperișuri?
Read More
Avem un serviciu de urgență disponibil 24/7. Sunați la numărul nostru de urgență și vom răspunde prompt, intervenind pentru a minimiza daunele și a asigura siguranța.
Ce tipuri de materiale de acoperiș sunt disponibile?
Read More
Există o varietate de materiale, inclusiv țiglă, tablă, șindrilă, sau țiglă metalică. Fiecare material are avantaje distincte, precum durabilitate, izolare termică și estetică. Recomandăm o discuție detaliată pentru a identifica cel mai potrivit material pentru nevoile dvs.

Avem acoperire in

URMATOARELE ZONE

Contactati-ne

Adresa

Targu Mures, Mures

Telefon

072 839 56 39

Scrieti-ne pentru a lua legatura cu noi. Raspundem la toate cererile in maxim 24 de ore.

Scroll to Top